Pages

14 Şubat 2014 Cuma

Mini Gratis & Watsons Alışverişi

Merhaba :) Geçtiğimiz gün Watsons ve Gratis'te ihtiyacım olan bazı şeyleri aldım.


Gördüğünüz gibi çok heyecan verici bir alışveriş olmadı, yanımda annem vardı ve sadece ihtiyacım olan şeyleri almamı söyleyip durdu :D

Elseve şampuan ve saç kremlerini beğenerek kullanıyorum, saç kremim bittiği için bunu denemek istedim. 

Rimmel Stay Matte Powder, eminim bu pudranın şanını duymayan kalmamıştır! Seneler önce aldığım Avon pudra bittiğinden yeni pudraya ihtiyacım vardı ve bu ünlü pudraya elim gitti ilk olarak.

Watsons Compact Puffs, fotoğrafı çekmeden önce dayanamayıp üstünü kestim ve baktım nasıl göründüklerine. Pudrayı kullanmak için aldım çünkü kendi pudra fırçamdan pek memnun değildim. Muhteşem değiller, işe yarıyorlar en azından.

Essence Glossy Lipbalm, mango icecream renginde; kalıcılığı fazla olmamakla beraber nemlendiriciliğini oldukça beğendiğim bir ürün oldu. Pek renk verdiği söylenemez, yine de dudaklara verdiği parlaklıkla hoş bir görüntü katıyor. Fiyatı indirimsiz 3,50 TL, fazlasıyla ucuz. Yanınızda bulunsun diye bir tane alıp çantaya atmak lazım :)

Clean & Clear Derinlemesine Temizleyici Losyon (Tonik), içinde bulunan salisik asitle yüzdeki sivilce oluşumunu önlüyor. Kokusu başta ağır gelmişti, daha sonra alıştım. Yüzümü temizledikten sonra tonik olarak kullanıyorum, akne problemi olanlara tavsiye ederim.

Gratis'ten aldığım bu Eklips lif, içindeki sünger detaylarıyla bence çok sevimli :)

Eklips Blender Makeup Sponge, Türkiye'de beauty blender satılmadığı ve ben de çok merak ettiğim için bu süngeri aldım. Islatıp fondoten ve BB krem sürmek için kullanıyorum fakat pek memnun kalmadım, ben mi doğru kullanamıyorum bilemedim :/ Tavsiyesi olan varsa bekliyorum yorumlarda.

Vivet Roll On Sir Ağda ve Ağda Bezi, ihtiyacım olduğu için aldığım ürünlerden. Sesu'nun ürünlerinin daha iyi olduğunu düşünmeme rağmen arada bir Vivet aldığım da oluyor.



Bu ürünlerle ilgili tavsiyeleriniz veya öğrenmek istedikleriniz varsa yorumlarınızı beklerim :)

2 yorum: